"WM-Werkstattmesse в Дортмунде: Вітрина Інновацій в Автомобільній Промисловості"

WM-Werkstattmesse - щорічна подія, яка об'єднує представників автомобільної індустрії, професіоналів та ентузіастів Німеччини та країн Європи. Виставка проводиться щорічно у чотирьох містах Німеччини. Цього року ми відвідали виставку у Дортмунді.

Говорячи про саму виставку, WM-Werkstattmesse - це подія, присвячена останнім тенденціям та інноваціям в автомобільній ремонтній та сервісній галузі. Сотні учасників і тисячі відвідувачів збираються, щоб обмінюватися досвідом, дізнатися про нові технології та представити свої продукти та послуги. Виставка охоплює широкий спектр тем, включаючи автомобільне обладнання, інструменти, технічне обслуговування, діагностику, запчастини та багато іншого. Спеціалізовані майстер-класи, семінари та презентації роблять WM-Werkstattmesse ідеальним місцем для навчання та обміну знаннями.

На виставці беруть участь лідери галузі, інноваційні стартапи та підприємці, які пропонують передові рішення для автомобільних майстерень та сервісних центрів. Відвідувачі отримують можливість поринути в світ останніх технологій, випробувати нові продукти, встановити зв'язки з колегами та професіоналами галузі. WM-Werkstattmesse стає центром інновацій та натхнення для всіх, хто пов'язаний із автомобільним ремонтом та обслуговуванням.

Команда нашої компанії змогла поспілкуватися та обмінятися досвідом з великою кількістю передових європейських компаній, таких як - KS Tools, Hazet, Gedore, Bosch, WM, Auto Service, Monochrom та багатьма іншими.

Команда компанії KHAMM Diesel вдячна організаторам виставки WM-Werkstattmesse за неймовірний досвід, професійне задоволення та нових європейських партнерів. Окремо варто відзначити, що незважаючи на різноманіття інструментів та ідей, представлених на виставці, наш пневматичний знімник дизельних форсунок KHAMM-PRH Pro став дивовижним відкриттям для наших колег з Європи. Безумовно, ідея пневматичного знімника не нова, але ефективність та характеристики нашого інструменту здивували та підвищили в очах колег з Європи рівень українського виробництва та інновацій. Особливо на тлі того, що проблема дизельних форсунок гостро стосується автомобілістів та автосервісів європейських країн. WM-Werkstattmesse у Дортмунді надав унікальну можливість для нашої компанії та всіх зацікавлених осіб в автомобільній індустрії обмінятися знаннями, оновити свій арсенал інструментів та вдохновитися передовими технологіями. Ця подія продовжує підтримувати ріст та розвиток автомобільної галузі, роблячи її обов'язковою для тих, хто прагне бути в курсі останніх тенденцій."